Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ( σε προσέλευση κόσμου), η ομιλία του υποψήφιου δήμαρχου Δήμου Ζηρού κ.Γιώργου Γιάννου στην Αθήνα.

Δημοσκόπηση του ZIROSGR για το Δήμου Ζηρού


Σε μία κατάμεστη αίθουσα, (όπως θα διαπιστώσετε και από το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί ),του ΧΑΛΚΙΑΣ ΠΑΛΛΑΣ, πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η ομιλία του υποψήφιου δήμαρχου Δήμου Ζηρού με την παράταξη "ΕΠΟΧΗ δημιουργίας" κ.Γιώργου Γιάννου ,στους ετεροδημότες της Αθήνας.





















Τον υποψήφιο δήμαρχο προλόγισαν ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Μπάρκας και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Πρέβεζας κ. Κώστας Αρβανίτης.
Ο κ. Γιάννος στην αρχή της ομιλίας του έδωσε μια σφαιρική εικόνα της κατάστασης που βρίσκεται σήμερα ο Δήμος , στη συνέχεια παρουσίασε λεπτομερώς το πρόγραμμα του συνδυασμού του οποίου είναι επικεφαλής  και ανέφερε μερικές απλές αλλά στοχευμένες κινήσεις με τις οποίες ο Δήμος Ζηρού μπορεί να ξεφύγει από το τέλμα στο οποίο βρίσκεται.


























Θετική εντύπωση προκάλεσε στους παρευρισκόμενους το γεγονός ότι ο κ. Γιάννος χρησιμοποίησε απλή και κατανοητή γλώσσα και ξέφυγε από τον ξύλινο πολιτικό λόγο.
Στο τέλος έγινε η παρουσίαση των παρευρισκομένων υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων.

http://romiazirou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου