Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δημοτικής παράταξης «ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Δήμου Ζηρού‏

Η ‘‘ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ- ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ’’ ευχαριστεί εγκάρδια και θερμά, όλους όσους έδωσαν την μάχη των δημοτικών εκλογών μαζί μας στο Δήμου Ζηρού. Όσους πίστεψαν στο όραμα και την προσπάθειά μας και μας εμπιστεύτηκαν την ψήφο τους. Προσπάθεια η οποία εκτιμήθηκε από την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος αλλά οι περισσότεροι μας απάντησαν «σας ερωτευόμαστε αλλά δεν σας παντρευόμαστε».
Όλη αυτήν την περίοδο μας δόθηκε η ευκαιρία να καταδείξουμε τα προβλήματα και να αναπτύξουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον δήμο. Πρόγραμμα, καινοτόμο, ριζοσπαστικό, ρεαλιστικό, αλληλέγγυο και διεκδικητικό, που απαντούσε στα μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα της περιοχής. Πρόγραμμα που βέβαια θα μείνει παρακαταθήκη για το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Δεν καταφέραμε όμως να πείσουμε και η πλειοψηφία των συμπολιτών μας επέλεξαν με διαφορετικά κριτήρια. Σεβόμενοι πλήρως την επιλογή τους, θα συνεχίσουμε πλέον εντός του δημοτικού συμβουλίου να υπερασπιζόμαστε με συνέπεια τα όσα προγραμματικά διακηρύξαμε.
Στον δεύτερο γύρο συνεχίζουν πλέον οι δύο παρατάξεις του Δήμου μας, οι οποίες βέβαια δεν μας έπεισαν για την ειλικρίνεια των προθέσεών τους.
Η μεν πρώτη «Δήμος για τον Πολίτη», εξαντλημένη από την πολυετή παρουσία και φθαρμένη από την ανεπαρκή τουλάχιστον διαχείριση, δεν κατάφερε στο νέο αυτό κύκλο να κάνει ούτε ανανέωση προσώπων, προδικάζοντας το αποτέλεσμα και σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει.
Η δε δεύτερη «Νέα Πορεία για το Δήμο Ζηρού» με νέα και κυρίως «άφθαρτα» άτομα, παρά τις θετικές προθέσεις, μας προβληματίζει έντονα.
Χθες Τετάρτη 21 Μαΐου, στην ολομέλεια του συνδυασμού μας, επικυρώσαμε ομόφωνα την πρόθεσή μας αυτή καθώς και τη στάση μας στον δεύτερο γύρο και καλούμε τους πολίτες να αποφασίσουν με συνείδηση, αξιολογώντας με τα δικά τους κριτήρια, την φερεγγυότητα, αξιοπιστία και ικανότητα των προσώπων.
Συνεχίζουμε όρθιοι και αξιοπρεπείς, πατώντας γερά στα πόδια μας, αντλώντας δύναμη από την αγάπη μας για τους ανθρώπους και τον τόπο μας. Με αυτή την αγάπη θα πορευτούμε την επόμενη αυτοδιοικητική θητεία και σας καλούμε συνοδοιπόρους.
Ο επικεφαλής

Γιώργος Γιάννος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου