Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δήλωση του επικεφαλής της «Εποχής Δημιουργίας -ριζοσπαστική συνεργασία» Δήμου Ζηρού κ. Γιώργου Γιάννου για το εκλογικό αποτέλεσμα.



Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου, την κάθε μία συμπολίτισσα και τον καθένα συμπολίτη μας ξεχωριστά που τίμησαν με την ψήφο τους, την παράταξή μας. Ευχαριστώ και όσους δεν μας τίμησαν για την συμμετοχή τους στις δημοκρατικές διαδικασίες των εκλογών.
Δυστυχώς τα συμφέροντα της περιοχής αποδείχτηκαν για μία ακόμη φορά πολύ ισχυρά.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και ξεχωριστά όλες και όλους τους υποψηφίους της «Εποχής Δημιουργίας -ριζοσπαστική συνεργασία», ανεξάρτητα από το εάν εκλέχτηκαν ή όχι, για τον κοινό μας αγώνα.
Έναν αγώνα με ήθος, πολιτικό πολιτισμό και αξιοπρέπεια, τον οποίο θα συνεχίσουμε όλοι μαζί και κατά την διάρκεια της πενταετίας, παλεύοντας από τα έδρανα της αντιπολίτευσης για τα συμφέροντα του Δήμου και των συνδημοτών μας και μόνο.  
Έναν αγώνα για τη νεολαία μας, τον μαθητή, τον αγρότη, τον άνθρωπο με ειδικές ανάγκες, τον συνταξιούχο, την εργαζόμενη μητέρα, τον ηλικιωμένο, τον μοναχικό, τον άνεργο, τον σκληρά δοκιμαζόμενο από την κρίση συνάνθρωπό μας.
Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με βάση το πρόγραμμά μας, για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας, με τεκμηριωμένες θέσεις και απόψεις, με πνεύμα διεκδίκησης και κοινωνικής αλληλεγγύης, με όλη την κοινωνία μαζί, για να είναι όλη η κοινωνία όρθια!

Η «Εποχή Δημιουργίας -ριζοσπαστική συνεργασία» θα συνεχίσει να πιστεύει ότι ο κόσμος μας μπορεί να αλλάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου