Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συγχαρητήρια μηνύματα απ ΄όλη την βορειοδυτική Ελλάδα, που είναι η εμβέλεια του ΑRTTV, δέχεται ο Νίκος Καλαντζής για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική αναμέτρηση με όλους τους υποψήφιους δημάρχους Ζηρού.
Ο κ. Καλαντζής συμμετείχε ισότιμα σε μια πρωτόγνωρη για  το δήμο Ζηρού διαδικασία δημόσιου διαλόγου την οποία διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός και ευχαρίστως θα συμμετείχε και σε άλλες παρόμοιες αναμετρήσεις που προάγουν τον πολιτικό πολιτισμό και τη δυνατότητα άμεσης σύγκρισης των υποψηφίων δημάρχων.
Οι κρίσεις για τη συνολική παρουσία του κάθε υποψηφίου ανήκουν στους χιλιάδες δημότες που παρακολούθησαν την εκπομπή. Ωστόσο  από τα μηνύματα που λαμβάνει η Νέα Πορείααποτιμάται  ως θετική και μάλιστα σε υπερθετικό βαθμό η γενικότερη εικόνα του υπ. δημάρχου Ν. Καλαντζή. Απάντησε ευθέως και με σαφήνεια σε όλα τα ερωτήματα, ανέλαβε τις δεσμεύσεις που απαιτούνται για μια πραγματικά νέα πορεία του δήμου, δεν κατέφυγε σε λεκτικές ακρότητες χάριν εντυπωσιασμού.  Έχει πρόγραμμα, προοπτική,  αξιόμαχο ψηφοδέλτιο και ουσιαστικές διαφορές στην αντίληψη διαχείρισης του δήμου κι αυτά προέβαλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου