Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μήνυμα του επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης «ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» Δήμου Ζηρού, για την Πρωτομαγιά

Αγαπητοί, φίλοι και φίλες,

«Η Πρωτομαγιά, από το 1886 μέχρι σήμερα, πέρα από ημέρα μνήμης και τιμής, που συμβολίζει και υπενθυμίζει τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των ανθρώπων του μόχθου για ένα καλύτερο αύριο, αποτελεί και ένα διαχρονικό σημείο αναφοράς και αντίστασης, για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, για βελτίωση της ποιότητας ζωής, για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.

Σήμερα μπροστά στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, στην κρίση των αξιών και στην κατάρρευση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, πρέπει να αντισταθούμε, να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το δικαίωμα για μία καλύτερη ποιότητα ζωής, σε όλα τα επίπεδα.

Πέρα από τη διαχρονική του σημασία, o εορτασμός της εργατικής Πρωτομαγιάς έχει και μια άλλη διάσταση. Καθιστά την ανάγκη αναζήτησης για  την παραγωγή και το σχεδιασμό μίας νέας πολιτικής που θα μας δώσει αναπτυξιακή προοπτική, τόσο στον Δήμο μας, όσο και σε ολόκληρη την χώρα, επιτακτική.

Η μεγάλη ευθύνη όλων μας, είναι να ξεπεράσουμε τα δύσκολα προβλήματα στα οποία βρισκόμαστε και να χαράξουμε μια νέα, δυναμική πιο ελπιδοφόρα για τον Δήμο και την περιοχή μας.

Μπορούμε να κατακτήσουμε το μέλλον που μας ανήκει, το μέλλον που αξίζει σε μας και τα παιδιά μας.



Γιώργος Γιάννος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού, επικεφαλής της παράταξης "Εποχή δημιουργίας -Ριζοσπαστική συνεργασία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου