Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Οι Νικολιτσιώτες της Αθήνας έκοψαν την πίτα τους

pita1


Μέσα σε μία όμορφη και ιδιαίτερα ‘ζεστή’ ατμόσφαιρα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νικολιτσιωτών Πρέβεζας, «Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο κέντρο Creen Park στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι (σ.σ. ιδιοκτησίας του επίσης Νικολιτσιώτη επιχειρηματία Χρήστου Αναγνώστου). 
 
pita2
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί και οι Νικολιτσιώτες της Αθήνας, παρά τα άσχημα σημάδια του καιρού, έδωσαν δυναμικά το παρών, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας, ο οποίος ευχήθηκε καλή και αγωνιστική χρονιά.

Τους Νικολιτσιώτες καλωσόρισε και ευχήθηκε, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Κώστας.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου κ. Ευάγγελος Παππάς, ο οποίος συνεχάρη τη διοίκηση του συλλόγου για την υπέροχη εκδήλωση αλλά και την σημαντική προσπάθεια που καταβάλει, ενώ παραβρέθηκε και ο έφορος Tύπου και δημοσίων σχέσεων της ίδιας ομοσπονδίας και μέλος του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής κ. Σωτήρης Γιώτης.

pita3

Εκτός από το κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νικολιτσιωτών μοίρασε και το ημερολόγιο που εξέδωσε.

Επίσης στους παραβρισκόμενους, που ήταν και αρκετοί εκπρόσωποι Πολιτιστικών συλλόγων και αδελφοτήτων της ευρύτερης περιοχής της Λάκκας, μοιράστηκε και το φύλλο της εφημερίδας «Λάκκα Σούλι», την οποία επανέκδωσε πρόσφατα η Ομοσπονδία Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου.
http://www.ipiros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου