Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Με επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή διενεργήθηκε η Γ. Σ. της ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου

http://www.ipiros.gr

lakka1


Με επιτυχία και ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου η εκλογοαπολογιστική τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας Λάκκας Σουλίου, στην αίθουσα του συλλόγου Βασιλοπουλιωτών πλησίον της Πλατείας Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας.
 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Παππάς αναφέρθηκε στο έργο που έγινε αλλά και στα προβλήματα που προέκυψαν κυρίως λόγω της επιδείνωση της γενικότερης οικονομικής κατάστασης, ενώ η υπεύθυνη Πολιτιστικών κ. Μαύρου Ροξάνη, απαρίθμησε τις δράσεις που οργάνωσε, συμμετείχε ή στήριξε η Ομοσπονδία Λάκκας Σουλίου κατά την θητεία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Ελευθέριος Κιτσούλης, ανακοίνωσε τα οικονομικά στοιχεία, ενώ ο επικεφαλής της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Ηλίας Παπαδόπουλος, έκανε εκτενή αναφορά στα έσοδα και έξοδα της Ομοσπονδίας.

Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις εκπροσώπων των Συλλόγων και Αδελφοτήτων, και αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος, χωρίς να λείψει βέβαια και ο προβληματισμός που πήγαζε κυρίως από τα δυσχερή οικονομικά δεδομένα της εποχής που έχουν αντίκτυπο και στα οικονομικά της Ομοσπονδίας.
lakka3

Ομόθυμη ωστόσο ήταν η διάθεση για προσφορά και στήριξη του έργου της νέας διοίκησης, η οποία θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός των προσεχών ημερών.

Στο νέο Δ.Σ. εκλέχτηκαν: Γιώτης Σωτήριος (Σύλλογος Σερζιανών), Καρζής Γεώργιος (Αδελφότητα Πολυσταφυλιτών), Κιτσούλης Ελευθέριος (Αδελφότητα Πολυσταφυλιτών), Λαμπρούσης Κωνσταντίνος (Σύλλογος Ασσιωτών), Λιόντου Ευαγγελία (Σύλλογος Αγίου Ανδρέα), Μαύρου Ροξάνη (Σύλλογος Σενίκου), Παναγιώτου Δημήτριος (Σύλλογος Μελιανιωτών), Παπαγιάννης Δημήτριος (Σύλλογος Βρυσούλας), Παππάς Ευάγγελος (Σύλλογος Αλεποχωριτών), Σταύρου Ελευθερία (Σύλλογος Θεσπρωτικού), Χρήστου Παύλου (Σύλλογος Ασσιωτών). 

Εξελεγκτική επιτροπή: Δράκου Αικατερίνη, Παπαδόπουλος Ηλίας, Δελλής Δημήτριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου