Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Δωροεπιταγή 50 ευρώ για κάθε τουρίστα που ταξιδεύει στην Πρέβεζα!!!

 Ποιος να το φανταζόταν όταν θα βρισκόταν εταιρία και μάλιστα ευρωπαϊκή, η οποία για να κάνει πιο ελκυστικό προορισμό την Ελλάδα, θα έδινε στους τουρίστες που θα την επιλέξουν και μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ.
Ο λόγος για την γνωστή εταιρία Condor, που προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσo να τονώσει το ενδιαφέρον και να αναστρέψει το συγκρατημένο κλίμα που υπάρχει στις κρατήσεις για ελληνικούς προορισμούς.
Ένας από τους προορισμούς αυτούς είναι και η Πρέβεζα.
«Για κάθε τουρίστα που κλείνει μια πτήση για Ελλάδα δίνουμε από μια δωροεπιταγή 50 ευρώ» δήλωσε ο Γιοχάνες Βίντερ, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Condor.
«Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε τον τουρισμό προς την Ελλάδα. Ο ήλιος, οι θαυμάσιες παραλίες και η φιλοξενία παραμένουν ίδιες. Έτσι στηρίζουμε και την ευρωπαϊκή ιδέα» συμπλήρωσε ο Γιοχάνες Βίντερ.
Η Condor ‘πετάει’ προς Χανιά, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα/Λευκάδα, Ρόδο και Σαντορίνη από πολλά γερμανικά αεροδρόμια.


Υστερόγραφο:
Αλήθεια οι ενέργειες της ελληνικής Πολιτείας για την τόνωση του Τουρισμού της κατά γενική ομολογία -και όχι άδικα- ‘βαριάς βιομηχανίας’ της Ελλάδας ποια είναι;
Αλλά τι ρωτάμε κι εμείς… Τώρα έχουμε …εκλογές!!!
http://www.ipiros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου