Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΚΠΕ Φιλιππιάδας - Ευχαριστήρια επιστολή

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας ευχαριστεί τον Περιβαλλοντικό Πολιτιστικό Σύλλογο του πρώην Δήμου Θεσπρωτικού για τη δωρεά του.

Πρόκειται για μια ψηφιακή DSLR φωτογραφική μηχανή NIKON D200. Η φωτογραφική μηχανή ήταν κάτι που έλειπε από τον εξοπλισμό του ΚΠΕ Φιλιππιάδας και έρχεται να υποστηρίξει και να ενισχύσει τα περιβαλλοντικά προγράμματά μας και τις εκπαιδευτικές δράσεις μας.

Ο συγκεκριμένος Σύλλογος ο οποίος έχει δείξει μεγάλη δράση, αντιλαμβάνεται την σημασία της Περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στέκεται πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Ήδη έχουμε συνδιοργανώσει την εκδήλωση, "Φτιάχνω τον δικό μου χαρταετό" καθώς και την Ημερίδα "Νέοι Αγρότες, Νέες Καλλιέργειες Νέες Προοπτικές" και βρισκόμαστε στον σχεδιασμό και άλλων.

Η συγκεκριμένη δωρεά αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου του πρώην Δήμου Θεσπρωτικού στο ΚΠΕ Φιλιππιάδας ιδιαίτερα αυτή την εποχή που τα χρηματικά διαθέσιμα κάθε Ελληνικής οικογένειας αλλά και κάθε συλλόγου είναι πενιχρά.


Και πάλι τους ευχαριστούμε!!

Η παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Φιλιππιάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου