Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Θρηνεί το Ριζοβούνι για τον 54άχρονο περιπτερά



Σε κλίμα οδύνης και πένθους τελέστηκε σήμερα το πρωί στο Ριζοβούνι η κηδεία του άτυχου 54άχρονου, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης από αγνώστους στο περίπτερο που εργαζόταν στο Περιστέρι.

Ο 54χρονος νοίκιαζε το περίπτερο στη Λεωφόρο Αθηνών 368 στο Περιστέρι και με τη σύζυγό του δούλευαν σκληρά, από 12 ώρες ο καθένας, για να μένει πάντα ανοιχτό το περίπτερο. Μπορούσαν έτσι με πολύ κόπο να αυξήσουν τα έσοδά τους και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους.
Ο άτυχος άνδρας δούλευε πάντα τη νυχτερινή βάρδια για να μην κινδυνεύει η σύζυγός του και είχε πάρει κάθε δυνατή προφύλαξη. Δυστυχώς όμως ούτε οι κλειδαριές, ούτε ο συναγερμός ήταν αρκετά απέναντι στο όπλο των ληστών.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι δράστες που γνώριζαν ότι ο άτυχος 54χρονος κρατάει ανοιχτό το περίπτερο και τη νύχτα, αποφάσισαν να “χτυπήσουν” για να αρπάξουν τις εισπράξεις.
Οι δράστες τον απείλησαν με πιστόλι για να τους δώσει τις εισπράξεις, αλλά αυτός πιθανότατα αντέδρασε και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι.
Στη συνέχεια πήραν μικρό χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.
Από την αστυνομία γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους, ενώ στο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας των εννέα χιλιοστών.
 http://www.atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου