Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Άρδευση με ηλεκτρονική κάρτα στη Μαυρή!

Την ένταξη της πράξης «Ηλεκτρονική υδροληψία άρδευσης με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας για εξοικονόμηση αρδευτικού νερού» που αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, και συγκεκριμένα στον Δήμο Ζηρού στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007‐2013» υπέγραψε ο Ειδικός Γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Κανελλόπουλος. Το αντικείμενο της πράξης αφορά την προμήθεια 346 ηλεκτρονικών υδροληψιών άρδευσης με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας.Το αντικείμενο της πράξης αφορά την προμήθεια 346 ηλεκτρονικών υδροληψιών άρδευσης με χρήση επαναφορτιζόμενης κάρτας. Οι ηλεκτρονικές υδροληψίες άρδευσης θα αποτελούνται από:
α) υδραυλική βαλβίδα μονού θαλάμου ευθύγραμμη διαμέτρου φ2½ βιδωτή με ενσωματωμένο υδρομετρητή σε ένα ενιαίο σώμα κατάλληλη για οριζόντια τοποθέτηση,
β) οθόνη – ελεγκτή σε ειδικό πλαστικό κουτί,
γ) ειδικό πλαστικό κουτί μπαταριών,
δ) ανθεκτικό μεταλλικό χυτοσιδηρό κουτί με ειδικά υλικά στεγανοποίησης,
ε) διακόπτη,
στ) υποδοχή κάρτας,
 ζ)επαναφορτιζόμενη κάρτα μνήμης,
η) συσκευή φόρτισης καρτών,
θ) λογισμικό φόρτισης καρτών και πρόγραμμα ελέγχου.
Να σημειωθεί ότι η χρονική διάρκεια υλοποίησης του φυσικού αντικειμένου της πράξης ορίζεται από 1/12/2011 ως 31/12/2013. Ημερομηνία λήξης προθεσμίας επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 31.12.2015.Το σύνολο της δαπάνης είναι 255.348 ευρώ.
 Σκοπός του έργου είναι η εξοικονόμηση υδάτινων πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου