Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Χ. Μπαίλης: Στην αντεπίθεση για τα στρατόπεδα

 EpirusPost.gr

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δήμος Πρέβεζας, μετά τις απίστευτες κινήσεις της 8ης Μεραρχίας, η οποία έφτασε στο σημείο να απειλήσει ότι θα σφραγίσει τα στρατόπεδα αν δεν προχωρήσει η αξιοποίησή τους. Νωρίτερα βέβαια είχε βάλει εργάτες να απομακρύνουν πρόχειρα και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας τμήματα υποστέγων που αποτελούνται από αμίαντο.
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης, στις προκλήσεις αυτές, επέλεξε να απαντήσει μέσα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και φυσικά πέρασε στην αντεπίθεση καθώς αυτή τη φορά ζήτηση την παρέμβαση και την συνδρομή της 8ης Μεραρχίας, προκειμένου τα στρατόπεδα να περιέλθουν στην πόλη της Πρέβεζας.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου εθνικής άμυνας πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να δώσει τα στρατόπεδα τόνισε ο Δήμαρχος και εξήγησε ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να δοθούν κατά κυριότητα και νομή προκειμένου να προχωρήσει η αξιοποίηση τους, μέσω της ένταξης τους σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα. O κ. Μπαΐλης υπενθύμισε ότι υπάρχουν μελέτες αξιοποίησης από την προηγούμενη αρχή αλλά για να προχωρήσουν θα πρέπει ο δήμος να έχει την πλήρη κυριότητα των χώρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου