Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η "Παρέμβαση για τα Ζώα" σας προσκαλεί στη συναυλία που διοργανώνει με τις υπέροχες μουσικές του Μπάμπη Παπαδόπουλου για να καλωσορίσουμε τον νεο χρόνο ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13/1/12 ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ "ΝΟ ΝΑΜΕ ΒΑR"
 
ΕΙΣΟΔΟΣ : 5 ΕΥΡΩ

Μπάμπης Παπαδόπουλος - Electric Solo


Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος, κιθαρίστας του συγκροτήματος "Τρύπες" και στενός συνεργάτης των Θανάση Παπακωνσταντίνου,  Σωκράτη Μάλαμα, Φλώρου Φλωρίδη και άλλων, έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική πραγματικότητα μέσα από τις συνεργασίες του εδώ και πολλά χρόνια.
Από το 2008 με το "Σκηνές από ένα ταξίδι", και στη συνέχεια το "Απ' τη σπηλιά του Δράκου" το 2010, ξεκινά την προσωπική του διαδρομή, πραγματοποιώντας παράλληλα ζωντανές εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Στις συναυλίες του με τίτλο Electric Solo, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με δικές του οργανικές συνθέσεις αλλά και  "πειραγμένα" γνωστά τραγούδια με βασικό όργανο την κιθάρα, ηλεκτρική και ακουστική, που άλλοτε κρατάει τον πρώτο ρόλο κι άλλοτε αφήνει χώρο σε κάθε είδους ήχο που προκύπτει από την ίδια, με την συνύπαρξη loops και fx.
Τo ηχητικό αποτέλεσμα είναι ένα πλέγμα από μουσικές εικόνες που τις χαρακτηρίζουν rock, ambient, jazz-electronic στοιχεία αλλά και ο αυτοσχεδιασμός. Σε πλήρη ανάπτυξη όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τον ήχο του τόσο ιδιαίτερο, χαρακτηριστικό, αναγνωρίσιμο και εν τέλει αγαπητό.


Ένα ταξίδι "ανοιχτής διάθεσης", γεμάτο μελαγχολία ή θυμό, ένα ταξίδι
μελωδικό, γεμάτo εικόνες και χρώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου