Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ……. Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

Με τον αέρα της κορυφής αλλά και με πάρα πολύ μεγάλο άγχος, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού επικράτησε με 1-0 της φιλόδοξης φέτος ομάδας του ΑΡΗ Πρέβεζας στο Δημοτικό Στάδιο Θεσπρωτικού «ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ»
Με το νικηφόρο αυτό αποτέλεσμα, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και τυπικά αναδείχτηκε “πρωταθλητής” χειμώνα της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ για το έτος 2011.

Το παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από πάρα πολύ κακές καιρικές συνθήκες, καθώς και με καθυστέρηση έναρξης του αγώνα για περίπου δέκα λεπτά λόγω μη έγκαιρης προσέλευσης των διαιτητών, εξαιτίας τροχαίου που συνάντησαν στον δρόμο για το Θεσπρωτικό.

Στο παιχνίδι τώρα, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ παίζοντας πιο αποφασιστικά και περισσότερο πιο δυνατά από την αντίπαλη ομάδα του ΑΡΗ Πρέβεζας, κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης .
Το ματς έτσι όπως εξελίχτηκε δημιούργησε την εντύπωση ότι όποια ομάδα θα έβαζε το πρώτο γκολ αυτή θα ήταν και η νικήτρια του αγώνα.

Πράγματι, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ που ευτύχησε να πετύχει πολύ νωρίς το τέρμα και παίζοντας επιφυλακτικά στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού σ’ ένα βαρύ γήπεδο, κατάφερε και άντεξε στην όποια πίεση της ομάδας του ΑΡΗ Πρέβεζας .

Γενικά ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι και δίκαια με την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Θεσπρωτικού να πανηγυρίζει για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

ΤΟ ΓΚΟΛ:
Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 12΄λεπτό με εντυπωσιακή κεφαλιά του Σιώρου Απ. μέσα από την μεγάλη περιοχή και την λάθος εκτίμηση στην έξοδο του πολύ καλού Καραπιπέρη.

Η Διαιτησία του κ.Ρούσου Γ.και των βοηθών του Τάγγα και Γκαρτζονίκα ήταν αρκετά αυστηρή , καθώς σ’ ένα καθαρό και δυνατό παιχνίδι ο κ.Ρούσος Γ.έβγαλε πολλές κίτρινες κάρτες και ειδικότερα στην γηπεδούχου ομάδα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Duka, Μπόμπορης (51΄Μαλέσκος), Πανούσης (77΄Γεωργαλής), Τζιάκος Γ.Δ., Κιτσαντάς, Κούσης, Σιώρος, Λέτσος, Τζιάκος Γ.Ν.(65΄Τζιάκος Δ.),Κολιός, Φέκκας.

ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Καραπιπέρης, Κατωγιάννης (46΄Πήλιος), Κάππας, Νταλιάρδας, Ηλιάδης, Τσιόκας, Μουζάκης (87΄Λογοθέτης), Ζήσης, Μύτικας, Σκαμνέλος, Σιδέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου