Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Έντονη η αγωνία για το Δήμο Ζηρού

 Κοντά στους εμπόρους της Φιλιππιάδας ο επικεφαλής της μειοψηφίας Γιώργος Ζυγούρης

Την έντονη αγωνία του, για την λειτουργία και την προοπτική του Δήμου Ζηρού, εκφράζει με κάθε ευκαιρία ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Ζυγούρης, ο οποίος σε συζήτηση που είχαμε μαζί του, κατηγορηματικά μας είπε ότι στον συγκεκριμένο Δήμο «δεν λειτουργεί τίποτα».
Αποδέκτης της αγωνίας των εμπόρων της Φιλιππιάδας ο Γιώργος Ζυγούρης, αναλαμβάνει πρωτοβουλία να φέρει το θέμα αυτό, στην επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού όπως λέει θεωρεί «αδιανόητο στην εποχή της κρίσης, όπου κανένας δεν γνωρίζει τι θα κάνει την επόμενη ημέρα, οι Δήμοι να κάνουν παζάρια και να χάνονται χρήματα».
«Μαζί με τους εμπόρους», μας είπε, «θα δώσουμε την τελευταία «μάχη» στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθυνόμενοι στην ευαισθησία όλων των δημοτικών συμβούλων», μιλώντας για την αναγκαιότητα να μην πραγματοποιηθεί φέτος το παζάρι στην Γέφυρα Καλογήρου.
Ο ίδιος μας εξήγησε πως την αυτοδιοίκηση, δεν την βλέπει ως «μπακάλικο», ώστε να κυριαρχούν οι λογαριασμοί και τίποτα άλλο. «Προέχει η κοινωνική ευαισθησία», μας είπε για να συμπληρώσει πως σ’ αυτή την κρίσιμη χρονική συγκυρία σημασία έχει πως θα βοηθήσουμε την λειτουργία των επιχειρήσεων και όχι τα ελάχιστα έσοδα που μπορεί να έχει ο Δήμος και αυτά κάθε ημέρα να γίνονται μια «πλαστή σημαία» ενδιαφέροντος.
Σε συνεργασία με τους συνεργάτες του στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής της μειοψηφίας Γιώργος Ζυγούρης, θα δώσει αυτή την μάχη την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ όπως μας εξήγησε, συνολικά για την πορεία του Δήμου Ζηρού, η «περίοδος χάριτος» προς την Δημοτική αρχή τελείωσε και τώρα αρχίζει η ουσιαστική και συστηματική προβολή των προβλημάτων του Δήμου και των πολιτών της ευρύτερης περιοχής.

Εφημερίδα γνώμη Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου