Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΜΕ 1-0.

Ένα δύσκολο απόγευμα πέρασε σήμερα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού μέσα στον ΕΡΜΗ Καναλίου, πετυχαίνοντας μια αγχωτική νίκη με σκορ 1-0.
 Η ομάδα του ΕΡΜΗ Καναλίου πολύ καλά στημένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, δυσκόλεψε τον ΚΕΡΑΥΝΟ, καθώς το 0-1 έγινε στο 71’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζιάκου Γ.Ν.
Ήταν ένα παιχνίδι μέτριο που είχε πάρα πολύ ελάχιστες στιγμές, με τον ΚΕΡΑΥΝΟ να είναι καλύτερος σε όλο το παιχνίδι, όμως να μην μπορεί να διασπάσει την σωστή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων.
Η πρώτη και η πιο σημαντικότερη ευκαιρία του Α΄Ημιχρόνου ήρθε για τον ΚΕΡΑΥΝΟ στο 26΄λεπτό, όταν στο σουτ του Τζιάκου Γ.Ν.μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα βρήκε το κάθετο δεξί δοκάρι του Χατζηγεωργίου και κατέληξε άουτ.
Στο 35΄λεπτό δυνατό σουτ του Λέτσου έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο Β΄Ημίχρονο η πίεση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ στους γηπεδούχους έγινε ακόμη πιο μεγαλύτερη, χωρίς όμως να τους απειλεί ιδιαίτερα και έτσι φθάσαμε στο 71’ λεπτό όταν σε ανατροπή μέσα στην μεγάλη περιοχή του Κούση, ο Τζιάκος Γ.Ν.με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πετυχαίνει το 1-0.
Στο 87’ λεπτό ο Τζιάκος Δ. βρέθηκε από πλάγια θέση μόνος του με τον Χατζηγεωργίου όμως το δυνατό του σουτ η μπάλα περνά ελάχιστα άουτ.
Η Διαιτησία του κ.Ζιώγα  και των βοηθών του Φραγκούλη και Παναγιώτου ήταν πολύ καλή.
ΕΡΜΗΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ: Χατζηγεωργίου, Αλεξανδρής, Βασιλειάδης, Καραστάθης, Νάτσος, Τσούκης (56’ Ντίνος), Κατσάνος (80΄Τυρέκογλου), Χουλιάρας, Kashari (74΄Καντζιώτης), Hujeni, Κρητικός
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Duka, Μαλέσκος (61΄Νάσης), Ντόβας, Μπόμπορης, Κιτσαντάς, Λέτσος, Σιώρος (67΄Παππάς), Κούσης, Τζιάκος Γ.Ν., Κολιός, Φέκκας (38΄Τζιάκος Δ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου