Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Με ένα τμήμα το Μουσικό Σχολείο


 
 
Με ένα τμήμα θα λειτουργήσει τη νέα σχολική χρονιά η πρώτη τάξη του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η απάντηση από το γραφείο της αρμόδιας υφυπουργού κ.Χριστοφιλοπούλου και του ειδικού γραμματέα κ.Κοντογιάννη στο αίτημα για λειτουργία δύο τμημάτων - δεδομένου ότι υπάρχει ο απαιτούμενος αριθμός μαθητών- ήταν αρνητική.
Την ίδια στιγμή πάντως η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας υπογραμμίζει ότι τα δύο τμήματα στην πρώτη τάξη μπορούν να λειτουργήσουν από την επόμενη σχολική χρονιά και προτίθεται να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να δρομολογηθούν από τώρα οι απαιτούμενες διαδικασίες.
Εν τω μεταξύ το Μουσικό Σχολείο καλεί τους μαθητές που θέλουν να εγγραφούν και να φοιτήσουν στην Β΄ και Γ΄ Τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου με κατατακτήριες εξετάσεις για την συμπλήρωση των κενών θέσεων (στην Β΄Τάξη 04 και Γ΄Τάξη 20 θέσεις). Οι εξετάσεις θα γίνουν στο Μουσικό Σχολείο το δεύτερο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2011. Περισσότερες πληροφορίες στο Μουσικό Σχολείο κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου