Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ 3-0 ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ

Με δύο γκολ του Καραγιάννη και ένα του Φέκκα, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού πέτυχε εύκολη εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του Κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΟΣ με αντίπαλο την ΘΥΕΛΛΑ Σινώπης.
Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει μια άνετη νίκη και έτσι να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τον ΚΕΡΑΥΝΟ, απέναντι σε μια ομάδα που είχε αρκετά προβλήματα λόγω και των πολλών απουσιών που είχε στην βασική της ενδεκάδα.
Τα γκολ:
Στο 25ο λεπτό ο Καραγιάννης ανατρέπεται μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο ίδιος με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ πετυχαίνει το 1-0.
Στο 42ο λεπτό και πάλι ο Καραγιάννης με κοντινή κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, δεν δυσκολεύεται να πετύχει το 2-0.
Στο 85ο λεπτό, ύστερα από καταπληκτικό συνδυασμό των παικτών του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, ο Φέκκας με άψογο πλασέ σουτ διαμορφώνει το τελικό 3-0.
Στο 91ο λεπτό δυνατή κεφαλιά του Φέκκα μέσα από την μεγάλη περιοχή  η μπάλα βρίσκει το κάθετο δεξί δοκάρι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Duka, Πανούσης (60΄Καλδάνης), Ντόβας, Τζιάκος Γ.Δ., Μπόμπορης, Κούσης, Σιώρος Απ.(78΄Σιώρος Αντ), Λέτσος, Καραγιάννης (78΄Τζιάκος Γ.Ν), Κολιός, Φέκκας.

Η ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ:
Κυραμάρης (32΄Σπυράκος), Καρίπογλου, Ντούρος, Τυρέκογλου, Παπαδόπουλος Ι.,Σπυράκος, Ιορδανίδης Ν., Κωσταντίνη, Ιορδανίδης Ι., Χατζηγεωργίου, Παπαδόπουλος Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου