Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ-ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ 0-0

ΑΤΥΧΟΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ…ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 0-0
Σ’ ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι  που είχε συνολικά  δύο αποβολές, δέκα  κίτρινες κάρτες και δύο δοκάρια,  ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ  Θεσπρωτικού και ο ΠΑΣ Σφακιώτες μοιράστηκαν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.
Πάντως, το 0-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του ματς, καθώς σημειώθηκαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως από την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, που όμως δεν αξιοποιήθηκαν.
Στο πρώτο μέρος, ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ επέβαλε το ρυθμό του και πίεσε τους Σφακιώτες  δημιουργώντας ορισμένες καλές φάσεις μπροστά στην εστία του Πιπέρη, ωστόσο, σαφώς υστερούσαν στην τελική προσπάθεια με συνέπεια να μην φτάσουν στην επίτευξη του γκολ. Από την άλλη, οι Σφακιώτες έπαιξαν με αμυντικούς  κυρίως προσανατολισμούς,  ενώ απείλησαν και αυτοί με την σειρά τους μια ή δύο φορές την εστία του Duka.
Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε με τους παίκτες του ΚΕΡΑΥΝΟΥ να διατηρούν την υπεροχή, να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τα δύο δοκάρια που είχαν, αλλά και τους Σφακιώτες ν’ απειλούν στις αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενοι για 25 λεπτά και την αριθμητική τους υπεροχή μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καραγιάννη.ΦΑΣΕΙΣ
Στο 25ο λεπτό δυνατή κεφαλιά του Σιώρου Απ. από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Πιπέρης με εντυπωσιακή απόκρουση στέλνει την μπάλα κόρνερ.
Στο 37ο λεπτό πλασέ σουτ του Λέτσου και ο Πετούσης πάνω από τη γραμμή του τέρματος διώχνει την μπάλα σε κόρνερ
Στο 49ο λεπτό δυνατό σουτ του Κούση έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Πιπέρης με ωραίο τρόπο μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 56ο λεπτό ο Καραγιάννης αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Διαιτητή κ.Ντίτσο θεωρώντας το πέσιμό του σε μαρκάρισμα του Σκέμπι  μέσα στην μεγάλη περιοχή ως «θέατρο».
Στο 68ο λεπτό σε ξαφνική αντεπίθεση της ομάδας των Σφακιωτών, ο Καλογέρης σημειώνει τέρμα το οποίο ακυρώνεται ως οφ σάϊντ.
Στο 81ο λεπτό ο Πετούσης αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα διότι ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον επιθετικό  Τζιάκο Δ.
Στο 82ο λεπτό εκτέλεση απευθείας φάουλ του Λέτσου από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής,  η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 86ο λεπτό κεφαλιά του Κολιού μέσα από την περιοχή η μπάλα και πάλι βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 89ο λεπτό δυνατό σουτ του Georgiev έξω από την μεγάλη περιοχή και ο Duka  με υπερένταση διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.
Η Διαιτησία του κ. Ντίτσου και των βοηθών του Φίτσα και Λιάσκου ήταν πολύ καλή.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Duka, Μπόμπορης, Ντόβας (86΄Σιώρος Αντ), Κούσης Κιτσαντάς, Κολιός, Σιώρος Απ., Λέτσος, Καραγιάννης, Φέκκας (73΄Τζιάκος Δ.), Τζιάκος Γ.Ν.(60΄Μαλέσκος)
ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ: Πιπέρης, Σάντας, Σκέμπι, Πετρόπουλος (67΄ Γεωργάκης), Γουριώτης (36΄Τζελάϊ), Θεράπος, Georgiev, Πολυδωρόπουλος, Λάζαρης, Πετούσης, Καλογέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου