Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η ομάδα του Άσσου νικήτρια στο Τουρνουά ποδοσφαίρου στη Λάκκα


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το Τουρνουά ποδοσφαίρου στη Λάκκα Θεσπρωτικού. Οι 8 ομάδες που συμμετείχαν, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, εκτός από τις αγωνιστικές τους επιδόσεις,  να συναντηθούν με φίλους και συμμαθητές από τα παλιά.


Τα προκριματικά έγιναν Τετάρτη & Πέμπτη, 10 και 11 Αυγούστου με  ζευγάρια τις ομάδες:

Γαλατάς – Κρανιά,
Άσσος – Πολυστάφυλλο,
Παπαδάτες – Ριζοβούνι,
Νικολίτσι – Θεσπρωτικό.

Στα ημιτελικά συμμετείχαν οι νικητές των προκριματικών Κρανιά, Άσσος, Παπαδάτες & Θεσπρωτικό.

Ο τελικός έγινε την Κυριακή 14 Αυγούστου μεταξύ Άσσου και Θεσπρωτικού. Με τις δύο σχεδόν ισάξιες ομάδες να έχουν απανωτές ευκαιρίες, ο αγώνας ολοκληρώθηκε στην κανονική του διάρκεια χωρίς νικητή. Νικητής τελικά αναδείχτηκε, μετά από τη διαδικασία των πέναλτι ο Άσσος και οι ποδοσφαιριστές του πραγματικά το γλέντησαν.

Στα θετικά να προσθέσουμε το όμορφο γήπεδο «Κατερίνα Θάνου» του Θεσπρωτικού, τις γεμάτες κερκίδες με τους ενθουσιώδεις φιλάθλους και τον ακούραστο διαιτητή κ. Σωτήρη Βασιλείου που με υπομονή δέχτηκε και κάποιες υπερβολές από τις στιγμές έντασης των αγώνων. Επίσης, η συντονιστική ομάδα από τους κ.κ. Ζήκο Ρεμπή, Βαγγέλη Φίτζο και Γιώργο Γιάννο, κατάφερε να ξεπεράσει τις διαφορετικές απόψεις και τα όποια οργανωτικά προβλήματα και εξασφάλισε την επιτυχία του τουρνουά.

Το Τουρνουά της Λάκκας κάθε χρονιά γίνεται και καλύτερο και όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου.

Διοργάνωση: Περιβαλλοντικός –Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμου Θεσπρωτικού
                  Δημοτική ενότητα Θεσπρωτικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου