Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Η Ασσιώτισα Τζίνα Λαμπρούση νικήτρια στο Preveza Beach Volley-ΗΠΕΙΡΟΣ ελαφρύ

Εντυπωσιακά έκλεισε το τριήμερο στο τουρνουά Satellite Γυναικών στο Μονολίθι. Νικήτριες του Preveza beach volley –ΗΠΕΙΡΟΣ ελαφρύ αναδείχθηκαν η Βουλγάρα Διεθνής Aneta Germanova με παρτενέρ την Πρεβεζάνα (Ασσιώτισα) Τζίνα Λαμπρούση.  Σε έναν πολύ μεγάλο και αμφίρροπο  τελικό η Aneta Germanova και Τζίνα Λαμπρούση ήρθαν αντιμέτωπες με το πολύ δυνατό δίδυμο την Βλασταρά και Μποχρίνη. Ο αγώνας κρίθηκε στις λεπτομέρειες με την  Aneta Germanova και την Τζίνα Λαμπρούση  να επικρατούν με 2-1 σετ των αντιπάλων .
Πλήθος κόσμου χειροκρότησε της προσπάθειες των αθλητριών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη καυτή κυριολεκτικά άμμο στο Camping Monolithi.
Την Τρίτη θέση του Preveza Beach Volley –ΗΠΕΙΡΟΣ ελαφρύ κατέλαβε το δίδυμο Καζάκου / Χαλεπάκη που νίκησαν τις διεθνείς Βουλγάρες αθλήτριες Janeva/ Teneva με 2-0 σετ.
Στη μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χ.Μπαίλης, ο αντιδήμαρχος Β.Ρομπόκης, ο Περικλής Βασιλάκης ως ειδικός σύμβουλος του Υφυπουργού Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νικητιάδη σε θέματα αθλητισμού, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΕ και μέλος της ΕΟΠΕ Αποστόλης Βέτσας , ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Παντελής Κολόκας και ο πρόεδρος του Α.Ο. Πρέβεζας Δημήτρης Παρασκευάς.
Στις απονομές  η διαφημιστική ./iframe communication design βράβευσε την Aneta Germanova ως MVP του τουρνουά και τον Α.Ο. Πρέβεζας για την προσφορά του στη διοργάνωση του Preveza beach Volley- ΗΠΕΙΡΟΣ ελαφρύ.

Στη συνέχεια Prevezasports.gr έδωσε αναμνηστική πλακέτα στην Τζίνα Λαμπρούση για την εως τώρα πορεία της στον αθλητισμό .
Τέλος οι εκπρόσωποι της ./iframe communication design και ο Κωσταντίνος Κολιός ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση, το camping Monolithi για την φιλοξενία και ιδιαίτερη αναφορά έγινε  στους χορηγούς της διοργάνωσης για την πολύτιμη βοήθεια τους .
Ραντεβού το χρόνου.
Μέγα Χορηγός
ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΑΦΡΥ– με 12% λιπαρά, για μία ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή.
ΧΟΡΗΓΟΙ: Prevere Cafe, IRIS ZAGLIS,  AkroSolar, Ο Βασιλιάς του Γύρου, Eshopharmacy.gr, Ψαροταβέρνα "Το μελτέμι», E&B Μπατσούλη, LAMBERTS, Έπιπλο Χήτας, Φούρνος Γιολδάσης, Vagenas Home Line, Mito del Puente, Royal Strom, Mellon Κατασκευαστική, Capital Café Bar, Μπουκίτσα, Agora ,IL Barretto, Παπαγεωργίου,Οικοδομική Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, Πολυχώρος Πολιτεία, ΚΤΕΛ Πρέβεζας, Zarkalis Business Services .
Χορηγός Φιλοξενίας: Camping Monolithi
Χορηγός Διαμονής: Hotel Kanali
Χορηγοί επικοινωνίας: ΣΚΑΪ , STAR & star.gr, lay-out.gr , ART TV, Energy 93.4, Power FM 92.3, Spor


www.Prevezasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου