Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Οι εγκεκριμένες πιστώσεις για τα έργα της Περιφέρειας – απάντηση στον αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας

Δεν μας είναι ευχάριστο να επιμένουμε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις χωρίς ουσία αλλά για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής :
Þ    Ο καθένας την αγάπη του για την Πρέβεζα την αποδεικνύει με την άσκηση των καθηκόντων, που οι πολίτες του έχουν αναθέσει. Έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες της Πρέβεζας να ασκήσουμε εποικοδομητική κριτική για το συμφέρον της περιοχής και αυτό θα κάνουμε ακόμη και αν γινόμαστε «ενοχλητικοί».
Þ     Αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης ότι είχαμε τη δυνατότητα να προτείνουμε έργα προς υλοποίηση στην περιοχή μας για το 2011 και δεν ανταποκριθήκαμε. Σε τι αναφέρεται; Σε όσες περιπτώσεις έχουμε κληθεί να καταθέσουμε προτάσεις έχουμε πάντοτε ανταποκριθεί με πολύ συγκεκριμένο τρόπο και μάλιστα με γραπτά κείμενα (τουρισμός, μεταφορές).
Þ     Το ότι η Πρέβεζα κινδυνεύει να χάσει πόρους για έργα στον ευρύτερο προϋπολογισμό της Περιφέρειας λόγω των ανειλημμένων υποχρεώσεων της Ν.Α. Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας είναι σίγουρο. Αντί άλλου σχολίου παραθέτουμε τον ακόλουθο πίνακα πιστώσεων έργων για το 2011. Τα αθροίσματα προέρχονται από τους εγκεκριμένους πίνακες της Περιφέρειας.
ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟ 2011
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
ΠΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΠΕ ΑΡΤΑΣ
ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΣΥΝΟΛΟ
1.932.943
2.949.702
4.324.377
6.578.172
17.256.649
33.041.843

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Κώστας Αρβανίτης, Γιώργος Ζάκας, Δήμητρα Αναγνώστου
Περιφερειακοί Σύμβουλοι ΠΕ Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου