Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ξεκίνησε το υποχρεωτικό πρόγραμμα κατάρτισης των νέων αγροτών της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας που ενταχτήκαν το έτος 2010.
Πρόκειται για πρόγραμμα
συγχρηματοδοτούμενο από την ευρωπαϊκή ένωση και με την συμβολή του ελληνικού κράτους. Την εκπαίδευση έχει αναλάβει ο Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. - <<ΔΗΜΗΤΡΑ > > ΠΡΕΒΕΖΑΣ με υπευθύνους Γεωπόνους του προγράμματος από την διεύθυνση αγροτικής οικονομίας & κτηνιατρικής της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας τους κυρίους Γατσιο Αναστάσιο και από ΔΗΜΗΤΡΑ τον κύριο Καραβασιλη Νίκο και την υπεύθυνη Πρέβεζας την κυρία Μπαλτζωη Πηνελόπη .
Η ημερομηνία έναρξης έγινε της 13/07/2011 και θα διαρκέσει έως της 10/08/2011 για το πρώτο τμήμα για τους νέους αγρότες της Πρέβεζας και θα ακολουθήσουν αλλά 2 τμήματα . Τόπος εκπαίδευσης για το πρώτο τμήμα είναι ΚΕΚ Π.Ε. Πρέβεζας . Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 102 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης και 48 ώρες πρακτικής άσκησης στον τομεα Φυτικής παραγωγής (κηπευτικά-ανθοκομία-εσπεριδοειδή)
Τα μαθήματα της θεωρίας και πρακτικής διδάσκουν οι γεωπόνοι ( Καραβασιλης Ν. , Παπαχρηστος Κ. ,Τσιαντης Α., Σιαπλαουρας Κ., Γατσιος Αν.,Τζαλλας Κ., Μπαλτζωη Π. )
Η Ε.Ν.Α. Πρέβεζας τονίζει την άψογη λειτουργία του προγράμματος κατάρτισης των νέων αγροτών και θέλει να ευχαριστήσει τον κύριο Ιωάννη
Αυγέρη και την διεύθυνση αγροτικής οικονομίας & κτηνιατρικής Πρέβεζας τους γεωπόνους εισηγητές αλλά και για την άψογη φιλοξενία του ΚΕΚ Π.Ε. Πρέβεζας


Για την Ε.Ν.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Ο Πρόεδρος

ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ι ΡΑΒΑΝΟΣ
6974111252

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου