Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧ. ΣΠΑΡΤΙΩΤΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ - ΠΡΕΒΕΖΑ

Δελτίο Τύπου

Η Πινακοθήκη «Λέανδρος Σπαρτιώτης», στα πλαίσια των καλοκαιρινών της δραστηριοτήτων, διοργανώνει έκθεση με έργα του Ζωγράφου κ. Στέφανου Σγούρου.
Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης του διακεκριμένου Κερκυραίου Ζωγράφου Στέφανου Σγούρου*, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 9 Ιουλίου 2011, στην πινακοθήκη μας στον Άγιο Θωμά Πρέβεζας. Ώρα προσέλευσης 19:30
Η παρουσία σας θα είναι ιδιαίτερη χαρά για μας, αλλά και τον ίδιο τον καλλιτέχνη, που θα μας τιμήσει με την παρουσία του την ημέρα των εγκαινίων.
Η έκθεση φιλοξενεί έργα του καλλιτέχνη από τις ιδιωτικές συλλογές των Λέανδρου Σπαρτιώτη, Οικογενείας Καράμπελα, καθώς και της προσωπικής συλλογής του ιδίου του ζωγράφου.
Για τον καλλιτέχνη και το έργο του θα μιλήσει ο πρόεδρος του ιδρύματος «Ακτία Νικόπολις» κ. Νίκος Καράμπελας.

Μετά τιμής
Λέανδρος Σπαρτιώτης


*Ο Στέφανος Σγούρος, γεννημένος στην Κέρκυρα το 1924, συγκαταλέγεται στους μεγάλους Έλληνες ζωγράφους. Είναι συνεχιστής της Κερκυραϊκής Σχολής πάνω στην υδατογραφία, με εντυπωσιακό όγκο έργων. Είναι πλέον διεθνώς αναγνωρισμένος, αφού έργα του διατίθενται σε πλειστηριασμούς των μεγάλων οίκων του εξωτερικού (Bonhams, Sotheby's, κ.λπ.).
 Η έκθεση θα διαρκέσει από 9 έως 31 Ιουλίου 2011. Ώρες λειτουργίας 19:00 έως 21:30 για τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή.
Η έκθεση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία, του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και του Συλλόγου Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου