Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ZORRO No2 ΓΙΑ ΖΥΓΟΥΡΗ

Ανοικτη Επιστολη
Προς τον κ.ΓΕΩΡΓΙΟ ΖΥΓΟΥΡΗ

Αν δεν καταλαβατε ,περασαν 6 μηνες απο τις Δημοτικες εκλογες και 4 μηνες, στη νεα εποχη που διαμορφωσε ο Καλλικρατης.
Και ηδη προεκυψαν θεματα πολυ σοβαρα και κυριως κατεδειξαν σε αρκετους δημοτες ( εστω σε οσους παρακολουθουν καπως τα πραγματα ),οτι η νεα Δημοτικη αρχη του κ. Γιολδαση, ακολουθωντας το τραγουδι "ολα αλλαζουν και ολα τα τα ιδια μενουν" παραμενει σε ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ που δυστυχως ερχονται απο το ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
Προεκυψαν ομως ηδη σε 4 μηνες , πολυ σοβαρα ζητηματα.
Ο τροπος που αντιλαμβανεται ο κ. Γιολδασης την διαχειρηση του δημοσιου χρηματος με τις 2 τελευταιες δημοπρασιες και κυριως η μεθοδολογια και η παραπλανιση που ακολουθησε στο τεραστιο και πολυ μεγαλο θεμα της ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ, στην συνεδριαση του Δημοτικου
Συμβουλιου,καταδεικνυει και τον δρομο που θα ακολουθησει στην συνεχεια ο κ.Γιολδασης και η πλειοψηφια.
Και να μην ξεχασουμε και τον κ.ΒΟΓΙΑΤΖΗ, που οταν τον χρειαστηκε οκ.Γιολδασης για να περασει τιςΕπιτροπες Διαβουλευσης ηταν ΕΚΕΙ, ΠΑΡΩΝ.(χρειαζοταν τα δυο τριτα των ψηφων, βλακεια η συνενοχη πολυ μικρη σημασια εχει)
Κ.ΖΥΓΟΥΡΗ, η πραγματικη και ουσιαστικη αντιπολιτευση δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να εξαντλειται στα ορια της συνεδριασης του Δημοτικου συμβουλιου, μια φορα τον μηνα, και απλως στην καταγραφη της αντιθετης αποψης και διαφωνιας στα πρακτικα της συνεδριασης.
Αλλα οταν προκειται για μειζονα ζητηματα , να ενημερωνονται ΑΜΜΕΣΑ οι δημοτες.
Υπαρχουν τροποι, Τυπος, BLOGS,συγκεντρωσεις πολιτων,επισκεψεις στα χωρια, μοιρασμα εντυπου υλικου σε πλατειες ,και τοσοι αλλοι.
Ετσι θα καταδεικνυεται η διαφορετικη αποψη και λογικη οχι μονο στη διαχειρηση του δημοσιου χρηματος, αλλα και η αλλη προταση και αντιληψη για την αναπτυξη του Δημου Ζηρου.

ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ.ΖΥΓΟΥΡΗ.

Ο ΖΟRRO No2

Πιστή μεταφορά από http://www.zirogr.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου