Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1

(Ημίχρονο: 1-0)

Σάββατο 21/5/2011                                       Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Ζαχαριάς

Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Θεσπρωτικού γνώρισε την ήττα, που ήρθε μετά από πολύ καιρό, από την γηπεδούχο ομάδα της ΘΥΕΛΛΑ Σινώπης με σκορ 3-1.

Όπως δείχνει και το σκορ η επικράτηση της γηπεδούχου ομάδας της Σινώπης ήταν πράγματι δίκαιη αφού έπαιζε για την παραμονή της στην κατηγορία και οι πολύτιμοι τρεις βαθμοί που κατέκτησε, με βεβαιότητα πλέον την κρατούν στην κατηγορία.


Αντίθετα ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ στο σημερινό παιχνίδι είχε πολλά προβλήματα κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής και οι παίκτες του δεν μπόρεσαν, πλην από ελάχιστες περιπτώσεις, να απειλήσουν τους αντιπάλους τους.

Γεγονός είναι ότι η Σινώπη για τρίτη συνεχόμενη φορά στη φετινή περίοδο νικά τον ΚΕΡΑΥΝΟ και μάλιστα τις δύο φορές μέσα στο Θεσπρωτικό για τα ματς του πρωταθλήματος και κυπέλλου.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 38ο λεπτό ύστερα από κόρνερ της ομάδας της Σινώπης, ο Βασιλειάδης Χ. εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των αμυντικών με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 1-0.

Στο 71ο λεπτό ο Ιορδανίδης μόνος του απέναντι με τον Μαϊκάντη με δυνατό σουτ δεν δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι να πετυχαίνει το 2-0.

Στο 85ο λεπτό σε ωραία αντεπίθεση των παικτών της Σινώπης, ο Βασιλειάδης Ν.και πάλι μόνος του απέναντι με τον Μαϊκάντη πετυχαίνει το 3-0.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σιώρος Απ. με πολύ ωραίο και δυνατό σουτ μέσα

μέσα από την περιοχή μειώνει και διαμορφώνει το τελικό σκορ 3-1.

Η Διαιτησία του κ.Ρούσου Ν. και των βοηθών του Γκλιάτη Φ. και Γκούμα Κ. ήταν άριστη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ: Τυρέκογλου (46’ Παναγιωτίδης), Χατζηγεωργίου, Τερζόγλου, Νικολαϊδης, Παπαδόπουλος Ι., Βασιλειάδης Ν., Ιορδανίδης, Φούντογλου, Αμανατίδης (46΄Σπυράκος), Παπαδόπουλος Γ., Βασιλείαδης Χ. (77΄Ιορδανίδης Ν.)

Α.Π.Σ.ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μαϊκάντης, Πανούσης (60΄Δημητρίου), Τζιάκος Δ., Ντόβας, Μπόμπορης, Σιώρος Αν., Κούσης (64’ Νάσης), Γεωργαλής, Καραγιάννης(46΄Κουλιάτσης), Κολιός, Σιώρος Απ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου