Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 1-1

(Ημίχρονο: 0-1)
Σάββατο 7/5/2011
Γήπεδο: ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Σ΄ ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στον Άγιο Θωμά, η Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ήταν αμφίρροπο, μιας και οι δύο ομάδες προσπαθούν να καταλάβουν την δεύτερη θέση της γενικής βαθμολογίας.

Στο παιχνίδι τώρα η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, όπου ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ παίζοντας καλύτερα στο πρώτο μέρος δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία και στο τέλος του ημιχρόνου κατάφερε να πετύχει το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε και ομάδα της Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ισορρόπησε το παιχνίδι και πίεσε την ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ με αποτέλεσμα να πετύχει το 1-1.

ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 35ο λεπτό ο Κολιός με άψογο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή πετυχαίνει το 1-0.
Στο 75ο λεπτό ο Ζέρης Ξ. βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπόμπορη Α. και με πλασέ σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Διαιτησία του κ. Ζιώγα και των βοηθών του Λαμπρούση και Παναγιώτου ήταν άριστη.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ: Κετίκογλου, Παναγιώτου, Ζέρης Π.(37’ Κατσανάκης ), Διαμάντης, Λεόπουλος (48’ Καλύβας ), Τουλκερίδης, Τριάντος (75’ Πανούσης ), Κουμπής, Ζέρης Ξ., Αρβανίτης, Χήτος.

Α.Π.Σ. ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Μπόμπορης Α., Μαλέσκος, Ντόβας, Τζιάκος Γ., Πανούσης , Σιώρος Αντ. (66’ Τζιάκο Δ.), Σιώρος Απ., Μπόμπορης Π (59’ Γεωργαλής ), Καραγιάννης, Κολιός, Κούσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου