Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΡΙΖΟΒΟΥΝΙΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου το Πασχαλινό Παζάρι που διοργάνωσε το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών το «ΜΕΛΙΣΣΙ», ΚΔΑΠ Ριζοβουνίου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζηρού Δ.Γιολδάσης ,η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων και πλήθος κόσμου.
Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ». Η Φλόγα είναι Σύλλογος Γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας έξοδα μετακινήσεων, ιατρικών εξετάσεων και επεμβάσεων . Επίσης παρέχει στέγη στο"Σπίτι των Παιδιών της Φλόγας» στους γονείς και τα παιδιά από την περιφέρεια κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής παραμονής τους στην Αθήνα και αγωνίζεται για δημιουργία ογκολογικού παραρτήματος στην Ήπειρο.
Ο Δήμαρχος Ζηρού Δ.Γιολδάσης συνομίλησε με τον εκπρόσωπο και ιδρυτικό μέλος του «ΦΛΟΓΑ» καθηγητή Ε.Μ.Π. κ. Ιωάννη Μαϊστρο , ο οποίος τον ενημέρωσε για το έργο του Συλλόγου εκφράζοντας τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία .
Ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Περικλής Αθανασόπουλος ευχαρίστησε τους δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κοινωνικό κάλεσμα του ΚΔΑΠ Ριζοβουνίου και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης .

Αναρτήθηκε από sardelas στις 22:15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου